9 Ocak 2012 Pazartesi

3.Bölüm: Ak Ejderha

Eremus hızla evine girdi. Sonra hiç vakit harcamadan odasına geçti. Orada gardırobunu açtı ve gardırobun zeminindeki eşyaları kenara itti. Aradığını kısa zamanda buldu. Bu, tek parmak girebilecek boyuttaki bir halkaydı. Eremus halkaya parmağını geçirerek çekti ve bu sayede bir kapak açıldı. Kapak gizli bir bölmenin kapağıydı. Eremus bu bölmeyi özel eşyalarını koymak için yapmıştı. Bölmenin içinde bir sandık vardı. Eremus sandığı açtı ve içini boşaltmaya başladı. Sandığın içinde aile yadigarı eşyalar, biraz para vb. birçok değerli eşya vardı. Sandığın en altında bir anahtar deliği belirdi. Eremus buynundaki anahtarı çıkartım kilidi açtı. Sonra içinden Ak Ejder Borazanı'nı çıkardı. Borazanı yere koyup herşeyi aldığı gibi yerleştirmeye başladı. İşi bitince mutfağa geçti ve kendine bir çıkın hazırladı. Sonra geldiği gibi hızla dağın yolunu tuttu. Köye varınca Charion'un onu beklediğini gördü. Üstünde ejderhayı yormayacak kadar hafif ama kendini koruyacak kadar da sağlam olan bir zırh giymişti. Dantaros ise tam yanındaydı. Eremus borazanı çıkardı.
-Demek benim bilmediğim borazan bu? İşe yaraayacak mı?
-Bilmiyorum, deneyeceğiz.
Sonra borazana üfledi. Hiçbir şey olmadı. Çevreyi incelemeye başladılar. Birden Charion bağırarak bir yeri işaret etti. Eremus oraya bakınca ufukta bir karartı olduğunu gördü. Ve işin ilginç yanı karartı hızla yaklaşıyordu! Karartı yaklaştıkça görüntüsü daha da netleşiyordu. Uzun boynu, boynunun üstündeki yelesi, kocaman kanatları ve güçlü bacakları vardı. Bütün vücudu gümüşi bir renkteydi. Eremus onun bir ak ejderha olduğunu anladı. Ejderha çok kısa bir sürede yanlarına gelmişti. Tam tepelerindeyken kanatlarını daha yavaş çırparak -cüssesine rağmen- zerifçe yere indi. O inerken oluşan fırtınadan dolayı kolunu yüzüne siper eden Eremus, kolunu indirince ejderhanın "şimdi ne yapacağım" dermişcesine bakan gözleriyle karşılaştı. Daha önce -Ejder Adası'nda- birçok ejderha görmüştü ama bir ejderhaya hiç bu kadar yaklaşmamıştı. Kararsızlıkla geçen kısa bir anın sonunda Eremus ejderhanın sırtına tırmanmaya başladı. Charion da onu takip etti. Ejder Adası'ndan dönerken olduğu gibi, Charion'un ejderhanın sırtına çıkıp oraya yerleşmesi biraz uzun sürdü. Sonunda Eremus'un işaretiyle ejderha havalandı ve Kızgın Çöl'e doğru ilerlemeye başladı.



5 Ocak 2012 Perşembe

Ben Yaptım

Öncelikle şunu söyleyeyim  yeni bölümü yazacak kadar vakti bir türlü bulamıyorum. Çünkü önce oyunla ilgili klasik 1-2 şeye bakıyorum. Geriye kalan zaman da bana yetmiyor! Ben de o zamanda bunları yapıyorum.

Bunlar evrimsiz olanlar:







Bu iki evrimli bir tane:



Bunlar da 3 evrimli olanlar:






 Bu ise sadece son (3.) evrim çünkü diğerlerini henüz çizmedim:)

Bunlar ise photoshop (Bu arada merak edenler için oradaki canavarlar Monster MMORPG'un canavarları, CSA ise o oyundaki takımım.)