26 Ekim 2011 Çarşamba

3.Bölüm: Virjinler

Neredeyse tüm hazırlıklar yapılmıştı. Yanlarına bir çok şey aldılar. Birden içeri Dantaros girdi. Elinde iki tane mızrak vardı.
-Elimizde sadece bunlar var Eremus. Kullanabilir misin?
-Evet, tabi ki.
Sonra Dantaros mızrakları onlara verdi. Eremus mızrağı elinde gezdirdi ve olur dercesine başını salladı. Yanlarına aldıklarını kontrol eden Charion kontrolünü bitirdi ve gidebileceklerini söyledi. Bunun üzerine ikli yola çıktı.

-Oraya nasıl gideceğiz.
Diye sordu Eremus yola çıkmalarından biraz sonra. Charion haritaya bakarak.
-Aslında yolumuz çok uzun değil. Sadece Kayalı Koy'a varmamız yeter. Oradan bir kayık alarak 4 Element Adasına gidebiliriz. Yüzmeyi düşünüyorsan o başka.
-Çok komiksin.
Tam biraz yürümüşlerdi ki ayak sesleri duydular. Seslerin nereden geldiğini merak eden Eremus çevresine bakındı. O zaman bir dağa çıktıklarını ve seslerin önlerindeki kayalıklardan geldiğini fark etti.Sonra Charion saklanmasını işaret etti.Kayaların arkasındayken.
-Nedir bunlar?
Diye fısıldadı Eremus.
-Virjinler. Bir tür kertenkele adamlardır. Yeşil pullu derileri, kanatları ve kuyrukları vardır. Kırmızı gözlülerdir. Ama şu anda özel kıyafetleri olan virijleri giyiyorlar. Bu kıyafet onların kanatlarını ve kuyruklarını saklamaya yarar. Ayrıca Wyvern denen uzun boyunlu yeşil, kırmızı ve siyah renklerdeki dikenli ejderha benzeri canavarlara binerler. Wyvernlar ateş püskürtemezler ama ısırıkları çok zehirlidir. Ayrıca her canlıdan (Virjinler dışında) nefret ettikleri için çok iyi savaşırlar.
Charion bu sözlerinden sonra susup etrafı dinledi. Virjinler iyice yaklaşmıştı. Sonra yanlarından geçip gittiler. Eremus ve Charion onlar yeterince uzaklaşınca yollarına devam ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder